ADANA / YÜREĞİR - Yakapınar Peyami Safa Ortaokulu

May

Okulumuzda yürütülen STEM Faaliyetleri Dergisi - Su Hakkında Bilinenler ve Bilinmeyenler eTwinning projesi kapsamında ortak ürün olarak öğrencilerimiz kelime bulutu oluşturdu.

May

Okulumuzda yürütülen STEM Faaliyetleri Dergisi - Su Hakkında Bilinenler ve Bilinmeyenler eTwinning projesi kapsamında STEM ÇALIŞMASI OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZLE SU DÖNGÜSÜ PROTOTİPİ VE DOĞAL ARAÇLARLA SU ARITICISI GELİŞTİRDİK.ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENİRKEN ÖĞRENDİ.

May

Okulumuzda e Twinning projesi kapsamında STEM Faaliyetleri Dergisi hazırlanıyor. Derginin ilk yayın konusu: Su Hakkında Bilinenler ve Bilinmeyenler.

Öğrencilerimiz tarafından farkındalık oluşması adına Paddlet web 2.0 aracı üzerinden sanal pano hazırladık.

May

STEM FAALIYETLERI DERGISI - SU HAKKINDA BILINENLER VE BILINMEYENLER  eTwinning projesini okulumuz öğrencileriyle birlikte yürütmekteyiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda tam bir bayram havasında kutlandı.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.